Saturday, 20 October 2007

More Clear Acrylic Stamps

Just received moments ago. The second package of clear stamps. One Sassafras Lass and two Technique Tuesdays.

I LOVE, I LOVE I LOVE!!!!

6 comments:

akmal mubarak said...

Yatie, u're so crafty! Sorry, I tak dan nak say goodbye seblm balik mai sini. Kelam kabut memanjang. So, next year lah u belanja I kueyteow Joned tu..he..he... Maaf Zahir Batin

Yatie said...

Akmal,
Selamat Hari Raya to you and family. I pun hari tu dok nak call, nak call tapi tak call pun. Lama sgt tak jenguk kat multiply. Hari tu lama multiply buat hal tak blh msk so I merajuk la ni.. *mengada* Dah ketinggalan dah cerita2 you all kat sana.

Anyway, kita set plan for next year la pulak makan kueyteow....

akmal mubarak said...

Ya, kita postpone pi next year. Cian u pi umah my mother , tak dak sapa.

nad said...

wahh more new stuffs ye ehehe

im still waiting for my parcels ehehe

Yatie said...

Akmal,
Takpa your mother ada. She was very nice sembang ngan I...

Nad,
haa... tak lama lagi la tu....

Wati Basri said...

woohoo...yummy stamps...*drool*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails